Ακουστε ραδιοφωνο και αφιερωστε απο εδω :

Ο Σταθμός

Ράδιο Web Άγραφα.

Καλός ήλθατε,
Το Ράδιο ΑΓΡΑΦΑ αναγεννήθηκε και με την νέα web έκδοσή του, μπορείτε να το ακούτε μέσα από το internet, σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε!!! Στο chat του ραδιοφωνικού σταθμού (radioagrafa.listen2myradio.com) μπορείτε να αφιερώνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να γράφετε τα νέα σας ή να μιλάτε με τους φίλους σας ή με άλλα άτομα από το τόπο μας! Ελπίζουμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας και περιμένουμε να μας βοηθήσετε με την συμμετοχή σας και τα μηνύματα σας. Καλή ακρόαση!!!Eκπέμπουμε καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο!

Από τις 8 Δεκεμβρίου 2009, μέσα από τον διαδικτυακό Ράδιο Άγραφα ξεκινήσαμε να εκπέμπουμε καθημερινά και όλο το 24ωρο αγαπημένη παραδοσιακή μουσική του τόπου μας αλλά και σύγχρονες επιτυχίες για το νέο αίμα που μας ακούει. Από το πρόγραμμά μας, μπορείτε να ενημερώνεστε τι ώρα παίζουμε το είδος της μουσικής που σας ενδιαφέρει, μέσα από μια πλούσια γκάμα που περιλαμβάνει δημοτικά, νησιώτικα, λαϊκά, ζεμπέκικα, ρεμπέτικα, μπαλάντες, χιπ-χοπ, ξένα και ελληνική ποπ & ροκ. Οι λίστες μας ενημερώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα με όλες τις νέες επιτυχίες, από τον ακούραστο δημιουργό του web radio agrafa, DJ Τριαντάφυλλο.
Εκπέμπουμε… και σας περιμένουμε καθημερινά, κοντά μας!


Ο Ράδιο Web Άγραφα ON-AIR!!!

Με το νέο web-radio και με παγκόσμια αναμετάδοση μέσω ίντερνετ, ο DJ Τριαντάφυλλος παρουσιάζει τη δουλειά του σε όλους εσάς, διαδικτυακά, όπου και αν βρίσκεστε. Με δύο πανίσχυρους υπολογιστές, με ποιοτικούς προενισχυτές, με δυνατούς ενισχυτές και δύο σύγχρονους μίκτες, ο DJ Τριαντάφυλλος εκπέμπει από Αθήνα τον αγαπημένο σας σταθμό με την καλύτερη ποιότητα ήχου από κάθε άλλο web-radio που υπάρχει στην Ελλάδα.


Εκδηλώσεις από τον Radio Άγραφα.

Κάθε χρόνο, το δεκαπενταύγουστο, ο Ράδιο Web Άγραφα σε συνεργασία με μερίδα της νεολαίας του χωριού, διωργανώνει στο cafe Babalou, 2ήμερο πάρτι με τραγούδια του τόπου, δημοτικά, λαϊκά, ποπ και ξένες dance επιτυχίες, με καλεσμένο από Αθήνα, τον δικό μας, Dj Τριαντάφυλλο.


12 λόγοι για να ακούσω Ράδιο Web Άγραφα.

• Ακούστε μουσική 24ώρες το 24ωρο από τον υπολογιστή σας, παντού στον πλανήτη!!!
• Δείτε στο πρόγραμμα του σταθμού, τι ώρα παίζει η αγαπημένη σας μουσική.
• Ακούστε χωριστά σε λίστες… 103000 τραγούδια!!!
• Ακούστε στο ραδιόφωνό μας όλα τα νέα τραγούδια, γιατί οι λίστες μας ενημερώνονται εβδομαδιαία.
• Αφιερώστε στο LIVE πρόγραμμα, το αγαπημένο σας τραγούδι και ακούστε την αφιέρωση σας.
• Μιλήστε με φίλους, ευχηθείτε, αφιερώστε, γράψτε το μήνυμά σας, δωρεάν στο chat μας.
• Ενημερωθείτε από τη σελίδα μας,για τα νεα σήμερα και για τα νέα του Ράδιο Άγραφα!!!
• Απίστευτη συμβατότητα με όλα τα λειτουργικά συστήματα των υπολογιστών σας (xp,vista,7,linux).
• Συνεργασία με τα 4 πιο διαδεδομένα players (winamp, windows media, quick player & real player).
• Ο καθαρότερος ήχος, χωρίς διακοπές, ασταμάτητη μουσική, χωρίς διαφημίσεις!!!
• Με γκρουπ στο facebook για να μαθαίνουν τα μέλη μας όλες τις εξελήξεις και τις αλλαγές του προγράμματος, άμεσα, μέσω μηνυμάτων.
• Με σύνδεση στον σταθμο και μέσα από το facebook.


Σας περιμένουμε κοντά μας, καλή ακρόαση!!!