Ακουστε ραδιοφωνο και αφιερωστε απο εδω :

Ο ετήσιος χορός Αγραφιωτών για το 2011.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός, που διοργάνωσε ο σύλλογος Αγραφιωτών, στην αίθουσα εκδηλώσεων ‘’Το Έλατο’’ στη Χασιά. Οι περίπου 200 καλεσμένοι απόλαυσαν το πλούσιο μενού και το άφθονο κρασί, υπό την μουσική επιμέλεια του Dj Τριαντάφυλλου. Το γλέντι κράτησε ως τις 4εις τα ξημερώματα με πολύ χορό από τους παρευρισκόμενους, πολλές πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα που προσέφερε ο γνωστός επιχειρηματίας και συμπατριώτης μας κ. Στέφανος Κωστούλας αλλά και μέλος του συλλόγου που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

 Μαζί μας ήταν εξέχων προσωπικότητες του χώρου, όπως ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, ο αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Ευθύμιος Μιχόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αγράφων επί των πολιτιστικών κ. Δημήτρης Βελαέτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγράφων κ. Δημήτρης Τσιώλης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δ.Αγράφων κ. Θεόδωρος Κατσιαδάς, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Αγραφιωτών κ. Λάμπρος Γατής και ο πρόεδρος του συλλόγου Μάραθου κ. Ηλίας Μπουμπουρής. Την εκδήλωση αλλά και τον χορό άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου Έλλη Γατή και συντροφιά στους μικρούς μας φίλους κράτησε ο Μάγος Άλεξ.
Ο Σύλλογος Αγραφιωτών Ευρυτανίας, μέσα από την ιστοσελίδα του Ράδιο Άγραφα, ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και τον τίμησαν με την παρουσία τους.