Ακουστε ραδιοφωνο και αφιερωστε απο εδω :

Oι εκδηλώσεις τον Αύγουστο στα Άγραφα!

11 Αυγούστου 2010
Ο ετήσιος χορός του αθλητικού ομίλου των Αγράφων είναι μία μοναδική Δημοτική βραδιά που διοργανώνει ο Α.Ο. ΑΓΡΑΦΩΝ “ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ’’ την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010 στην κεντρική πλατεία των Αγράφων. Στο κλαρίνο ο Γιάννης Παπαδημητρίου, και στο τραγούδι ο Άγγελος Ψαράς και η Γωγώ Τσαμπά.




13 και 16 Αυγούστου 2010
Η δραστήρια νεολαία των Αγράφων διοργανώνει στις 13 και 16 Αυγούστου το ετήσιο πάρτυ της που σίγουρα θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Μη έχοντας τον δικό τους χώρο διασκέδασης, οι νέοι καταφέρνουν κάθε χρόνο να διοργανώνουν άψογα τα πάρτυ τους για δύο τουλάχιστον βραδιές. Το Ράδιο Άγραφα εκτός από χορηγός επικοινωνίας τους παραχωρεί όλο τον ηχητικό εξοπλισμό και ο ‘’συνήθης ύποπτος’’ dj Τριαντάφυλλος Ανδρώνης επιμελείται την μουσική. Ώρα έναρξης 23:00 και είσοδος δωρεάν.
Eκδήλωση facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=126845827359275




15 Αυγούστου 2010
Ο Σύλλογος Αγραφιωτών Ευρυτανίας «Τ’ Άγραφα» σας προσκαλεί στο ετήσιο Αντάμωμα Αγραφιωτών για το 2010, την Κυριακή 15 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία των Αγράφων. Σας περιμένουμε για ένα παραδοσιακό αγραφιώτικο γλέντι με την ξεχωριστή φωνή του καλλιτέχνη Χριστόδουλου Κωσταρέλλου! Μαζί του στο τραγούδι ο Γιώργος Κωστίκος, στο κλαρίνο ο Π. Δημητρίου και στο βιολί ο συμπατριώτης μας Κώστας Σουλδάτος. Ας ανταμώσουμε όλοι μαζί να τιμήσουμε τη Μεγαλόχαρη! Ώρα προσέλευσης 18:30 και είσοδος 5 ευρώ (Δωρεάν φαγητό – χορός ελεύθερος).