Ακουστε ραδιοφωνο και αφιερωστε απο εδω :

Φοβερό LIVE ο Αdmin Harris με ρεκόρ 143 συνδεδεμένων ακροατών!!!... στις 26/3/2010.


Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010, στις 21:30 ο Admin Harris έπαιξε LIVE στον Radio Web Agrafa και έκανε ρεκόρ συνδεδεμένων φίλων στον ραδιοφωνικό σταθμό!!! Από τους 151 φίλους της εκδήλωσής μας στο facebook που έδειξαν θετικοί να παρακολουθήσουν το LIVE πρόγραμμα, τελικά μας κράτησαν συντροφιά 143!!! ...σπάζοντας τα κοντέρ του σταθμού!
Το 2ωρο LIVE πρόγραμμα που ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει 23:30 τελικά τελείωσε στις 00:12, περίπου 45 λεπτά αργότερα, αφήνοντας ικανοποιημένους όλους τους ακροατές γιατί έπαιξε όλες τις αφιερώσεις αλλά και γιατί μετέδωσε το κέφι που είχε υποσχεθεί, με τον Αdmin Harris στο μικρόφωνο και στην προγραμματισμένη ροή, αλλά και την βοήθεια του Dj Triantaphyllos στις μουσικές σας επιλογές.

Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί σύντομα σε επανάληψη, μετά από ενημέρωση στα chat αλλά και στο group του facebook. Επίσης, όλα τα νέα τραγούδια που ακούστηκαν στις 2 ενότητες του LIVE (ποπ & μοντέρνα λαϊκά-ελαφρολαϊκά) έχουν είδη ενσωματωθεί στις λίστες μας για να τα ακούτε καθημερινά! Ευχαριστούμε που επιλέγετε Ράδιο Άγραφα!